Известие

Collapse
No announcement yet.

премахване на катализатор - АР 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dani_boy Покажи съобщение
    А кой и къде някъде около стара загора може да ми направи таз прословута диагностика,знае ле някой?

А само ако ги изтърбуша(изпразня) ще има ли дерт тогава?
    Аз мога да извършва процедурата по препрограмирането. Трябва или да дойдеш на място или да ми пратиш ЕКУ-то.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Първите 2 сонди са смесообразуващите и жизненоважни за нормалната работа на мотора.

3-тата сонда само следи за "екологията". След като "отвееш" 2-та прекатализатора, тя отчита че скоростта на газовете е по-висока от това, което трябва да бъде (ако катализаторите са там) и светва ЧЕК, че нещо с катализаторите не е в ред

Главният катализатор се намира СЛЕД 3-тата сонда. Той може да се премахне, без да светят чекове итн, просто защото след него няма сонда, която да следи какво се случва
      Толкова ли се забързват газовете дори при наличието на хубави резонаторни гърнета като заместител?

Comment

Прекатализаторите (заради, които се осветва ЕКУ-то) се намират между колектора и меката връзка (след която е сондата). Там няма място за резонаторни гърнета.

Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Ще стане само като се направи софтуера да не прави диагностика на катализаторите.
          А с емулаторна сонда няма ли да стане номера, поне на Форд и БМВ върши работа.
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Възможно е. Но цената е долу горе същата
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
            X